Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (4.21 secunde)
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Haluk Kurcer si-a inceput cariera profesionala in 1977, la Garanti Bank Turcia, iar astazi urmareste cu interes cifrele de audienta a televiziunii pe care o conduce. Jovial, mereu interesat de performanta, presedintele Kanal D, Haluk Kurcer, transmite o siguranta care cuprinde si angajatii Dogan Media International.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Patrascu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului Fotbalistele de la Real Craiova mai au putin timp sa se bucure de vacanta, pentru ca la inceputul lunii viitoare antrenorul Sorin Patrascu a programat reunirea.
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au fost invinse, in deplasare, de formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 102-95 (23-23, 24-29, 26-22, 29-21) in etapa a 17-a din Divizia A.
Asa a facut si Bertholt Vasuica, tehnicianul voleibalistelor de la SCM-U Craiova. ... Patru esecuri consecutive au cantarit greu pe umerii antrenorului echipei feminine de volei SCM-U Craiova, Bertholt Vasuica.
Campioanele mondiale au plecat ieri spre o tara insorita, Qatar, si au scapat pentru cateva zile de gerul din Romania. ... Componentele echipei feminine de spada a Romaniei au plecat aseara din Bucuresti, cu destinatia Doha.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
TOP 10 Cele mai sexy iubite de fotbalisti din Romania Desi neoficiala, competitia dintre iubitele fotbalistilor din Liga I exista si este una destul de dura.
In timp ce handbalistele de la SCM Craiova lupta pentru evitarea retrogradarii, celelalte doua echipe feminine ale clubului primariei nu mai au emotii. ... Echipa de baschet, antrenata de Liviu si Daniela Manea, intalneste, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor.
Doua victorii si o infrangere cu nationala Coreei de Sud. Acesta e bilantul reprezentativei Romaniei de handbal feminin inaintea turneului de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra, din 25-27 mai, de la Lyon.
Echipa feminina de baschet (liceu) a Colegiului National "Carol I" ... În cadrul competitiei gazduite de Hunedoara, sportivele pregatite de profesorul Cristian Corneanu au obtinut doar doua victorii, ambele in fata reprezentantei judetului Teleorman.
Nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza astazi la turneul preolimpic de la Lyon. ... Romania debuteaza astazi la turneul preolimpic de handbal feminin, din Franta.
Cei mai mici dintre practicantii atletismului de la LPS "Petrache Triscu" ... Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Vezi rezultatele si in ce finale vor evolua fetele Echipa feminina de gimnastica a avut un debut ezitant in turneul olimpic.
google-analytics.com